جراحی بینی استخوانی در زاهدان

آیا استخوان بینی شما استحکام بالایی دارد ؟ آیا چربی موجود در زیر پوست شما اندک است ؟ هر دو این موارد از ویژگی های بارز بینی های استخوانی می باشد ، که پروسه جراحی بینی در زاهدان با این نوع بینی ها فوق العاده رضایت بخش خواهد بود. اگر شما نیز یکی از کاندیدای جراحی بینی استخوانی در زاهدان می باشید ، می توانید با مطالعه این مطلب که توسط بهترین متخصص گوش و حلق و بینی دکتر محمود شراهی تهیه شده است با این پروسه جراحی رینوپلاستی بیشتر آشنا شوید و تجربه عالی از جراحی را داشته باشید.

جراحی بینی استخوانی - دکتر محمود شراهی در زاهدان

بینی استخوان و ویژگی های آن

افراد با بینی های استخوانی پوستی نازک دارند و چربی موجود در زیر پوست آن ها بسیار کم است ، این ویژگی فوق العاده به جراح بینی زاهدان دکتر شراهی طی این فرآیند زیبایی کمک می کند ، تا به ساختار استخوانی بینی به راحتی دست یابد تا بتواند تمامی تغییرات لازم را به راحتی اعمال نماید. این نوع تغییرات انجام شده به منظور ایجاد ظاهر زیبا و تغییر ساختار کلی بینی زیبا جو می باشد. با توجه به پیچیدگی های اندکی که در این نوع از بینی ها وجود دارد ، نتیجه حاصل از آن بسیار مطلوب تر از بینی گوشتی خواهد بود. طی رینوپلاستی بینی های استخوانی غضروف به مقدار لازم برداشته شده و برش ها با توجه به تغییرات نیز ایجاد خواهند شد. برای مثال در صورتی که مشکلات موجود بر روی بینی ها بسیار زیاد باشد ، تکنیک باز بهترین نوع بوده و اگر تغییرات جزئی باشد بکارگیری از روش بسته نیز بسیار مناسب خواهد بود. پس از اعمال تغییرات لازم برش های ایجاد شده در ساختار داخلی بینی ، با استفاده از بخیه های جذبی و برش های خارجی با بخیه هایی که نیازمند کشیده شدن بعد از بهبودی هستند بسته خواهد شد. در انتها باید بدانید که در صورت صلاح دید جراح بینی ، ممکن است از ابزارهایی همچون تامپون و اسپلینت استفاده شود ، که تامپون بعد از گذشت یک الی دو روز و اسپلینت داخلی بینی با گذشت یک هفته برداشته می شوند.

چه کسانی کاندیدای جراحی بینی استخوانی در زاهدان هستند ؟

  1. افراد با توقع کم و معقولانه از عمل بینی.
  2. افرادی که سبک زندگی سالمی را دنبال می کنند.
  3. افرادی که به بلوغ جسمی رسیده اند و فرآیند رشد استخوان و پوست در آن ها تکمیل شده است.
  4. زیبا جویانی که از لحاظ فیزیکی در سلامت هستند و به هیچ گونه بیماری مبتلا نمی باشند.

کدام فرم بینی برای عمل بینی استخوانی مناسب است ؟

با وجود ویژگی های فوق العاده در بینی های استخوانی ، باید بدانید که جراحی بینی استخوانی در زاهدان به روش های فانتزی ، نیمه فانتزی و طبیعی دارای نتایج عالی می باشد. البته فراموش نکنید که اعمال تغییرات بسیار زیاد و بدون در نظر گرفتن فاکتورهای مهم و اساسی که از جانب بهترین جراح بینی دکتر محمود شراهی در زاهدان توصیه می شود ، هرگز مطلوب نبوده و هرگز توصیه نخواهد شد. در نتیجه بهتر است فرم بینی مناسب با زوایای دیگر اعضای صورت باشد ، که علاوه بر حفظ زیبایی ظاهر مانع از ابتلای افراد به مشکلات تنفسی می شود.

میزان موفقیت همراه با عمل بینی استخوانی چقدر است؟

چربی بسیار زیاد در زیر پوست و نبودن استحکام کافی در ساختار بینی نتیجه رضایت بخشی را به همراه خود نخواهد داشت. البته تمامی این موارد از ویژگی های بینی گوشتی بوده که نیازمند انجام تغییرات به خصوص خود می باشد ، اما با وجود آن که این ویژگی ها در بینی های استخوانی متفاوت است ، بسیار رضایت بخش و موفق بوده و امکان دست یابی زیبا جو به نتیجه منفی را کاهش می دهد.

انحراف در بینی های استخوانی

در برخی موارد با وجود قرار نگرفتن سپتوم بینی در مرکز ، ساختار بینی افراد دچار انحراف می شود ، که به دنبال ان افراد با مشکلات تنفسی رو به رو خواهند شد ، که بر زیبایی ظاهر آن ها نیز تاثیر منفی می گذارد. ممکن است این نوع انحراف قابل مشاهده و کاملا مشهود باشد ، اما اگر به چشم قابل مشاهده نباشد جراح آزمایشاتی را به افراد جهت کسب اطمینان از انحراف استخوان سپتوم توصیه خواهد کرد. بعد از کسب اطمینان به منظور بر طرف کردن آن جراحی بینی استخوانی در زاهدان توصیه خواهد شد ، که طی آن تمامی عوارض بهبود پیدا می کند.

بهتر است زیبا جویان در چه سنی برای عمل بینی استخوانی مراجعه نمایند؟

بهترین سن برای انجام جراحی بینی استخوانی در افراد بالای 17 الی 18 سال تا 45 الی 50 سال می باشد. زیرا فرایند رشد پوست و استخوان ها در این دسته از زیبا جویان تکمیل شده و نتیجه حاصل از جراحی با اختلالی رو به رو نمی شود.

نکته : پروسه رینوپلاستی استخوانی در افراد بالای 50 سال به علت عدم وجود استحکام کافی در بافت استخوان ها توصیه نمی شود . البته در صورتی که جراح مهارت و تجربه کافی داشته باشد انجام جراحی زیبایی بینی در این دسته از افراد بسیار خوش آیند خواهد بود.

⭐ یک ماه بعد از جراحی بینی با دکتر محمود شراهی در زاهدان

آیا امکان برگشت عمل بینی استخوانی وجود دارد؟

بازگشت بینی بعد از جراحی بینی استخوانی در زاهدان امری نادر است ، مگر آنکه بینی افراد آسیب ببیند که البته در چنین شرایطی بینی به حالت قبلی باز نخواهد گشت تنها آسیب می بیند. بنابراین با رعایت مراقبت های بعد از رینوپلاستی می توان مانع از برگشت نسبی بینی به حالت اولیه شد.

گرافت چه نقشی در عمل بینی استخوانی دارد؟

باید بدانید که روش های گوناگونی به منظور شکل دهی فرم بینی وجود دارد ، که یکی از این متد ها گرافتینگ می باشد. با توجه به نوع تغییرات لازم طی جراحی بینی استخوانی در زاهدان ، از ایمپلنت های غضروفی برای تقویت اسکلت بینی و شکل دهی آن استفاده می شود . این ایمپلنت ها از غضروف بدن خود بیمار گرفته شده یا به طور مصنوعی استفاده می شود. در واقع طی پروسه رینوپلاستی بینی های استخوانی پس از حذف قوز ، از نمای رو به رو بینی پهن تر می شوند ، از این رو در بخش های میانی چارچوب بینی سست می شود ، در نتیجه به مرور زمان همین امر می تواند موجب ناهمواری در بینی های استخوانی شود. گرافت غضروفی در افراد با بینی استخوانی که تحت درمان بهبود بر آمدگی بینی ، تغییر در نوک بینی و بالا کشیدن نوک بینی قرار گرفته اند بکار گرفته می شود.

اقدامات مراقبتی بعد از جراحی بینی استخوانی

تمامی زیبا جویان بعد از عمل بینی استخوانی و حتی گوشتی باید مواردی را به منظور گذراندن سریع تر دوره نقاهت رعایت کنند. این موارد سرعت بهبودی را افزوده و از تشدید عوارض جانبی پیشگیری می کند.

  • به هنگام استراحت از دو بالشت برای بالا نگه داشتن سر خود استفاده کنید.
  • به منظور کاهش التهاب و تورم بهتر است از کمپرس های سرد نیز استفاده کنید.
  • به خوبی در هفت الی ده روز ابتدایی بعد از ترخیص استراحت کنید و از انجام فعالیت های روزانه بپرهیزید.
  • استعمال دخانیات و مصرف نوشیدنی های حاوی الکل می تواند در روند بهبودی شما تاثیرات منفی بگذارد در نتیجه تا بهبودی کامل از مصرف ان ها بپرهیزید.
  • برخی مواد غذایی در دوره نقاهت می تواند تاثیرات منفی در بهبود زیبا جویان بگذارد ، که توصیه می شود افراد از مصرف سدیم ، ادویه و مواد غذایی بسیار تند خودداری کنند.
  • انجام تمرینات ورزشی بعد از جراحی بینی استخوانی در زاهدان به هیچ عنوان توصیه نمی شود ، افراد باید ورزش خود را با توجه به نظر پزشک و به آرامی آغاز کنند.

چسب بینی و تاثیرات آن بعد از عمل بینی استخوانی

تفاوتی ندارد تورم حاصل از جراحی بینی استخوانی در زاهدان شما بسیار زیاد باشد یا کم ، در هر صورت استفاده از چسب بینی بعد از رینوپلاستی می تواند در کاهش التهاب و تورم نیز بسیار موثر باشد. البته چسب تنها به منظور کاهش التهاب بکار گرفته نمی شود ، بلکه می تواند فضای خالی میان استخوان و پوست را که طی جراحی بینی باز از ساختار بینی جدا است را در مدت زمانی کوتاه از بین ببرد. چسب بینی به عنوان یک هشدار دهنده عمل می کند و اطرافیان شما را از این موضوع اگاه می سازد تا با انجام فعالیت های غیر منتظره آسیبی به ساختار بینی شما وارد نکنند ، همچنین چسب بینی می تواند به هنگام استراحت ساختار جدید را به خوبی حفظ کند و مانع از تغییر شکل ان شود.

علت انسداد بینی بعد از عمل بینی استخوانی چیست؟

گرفتگی و انسداد حفره های بینی بعد از جراحی بینی استخوانی یکی از عوارض شایع می باشد. با توجه به آن که بافت های داخلی بینی تحت تغییرات بسیار زیاد قرار گرفته است دچار تورم شدید خواهد شد ، که با رعایت مراقبت های بعد از جراحی بینی و گذراندن دوره نقاهت به مرور بهبود پیدا می کند.

جراحی بینی استخوانی پیچیده است یا بینی گوشتی؟

در ابتدا بهتر است بدانید که فرایند جراحی بینی گوشتی و استخوانی با یکدیگر هیچ تفاوتی ندارد و هر دو پیچیدگی بخصوص خود را خواهند داشت. اما با توجه به ویژگی های بینی های گوشتی و پیچیدگی های موجود در آن ها می توان گفت کمی سخت تر و دشوار تر از عمل بینی استخوانی می باشد. البته اگر جراحی توسط یک جراح بینی با تجربه و ماهر در زاهدان دکتر شراهی انجام شود ، تفاوتی ندارد که بینی شما از نوع استخوانی باشد یا گوشتی ، در هر دو صورت نتیجه عمل بینی برایت شما عزیزان بسیار موفقیت آمیز خواهد بود.

فیلم جراحی بینی استخوانی در زاهدان

قوز بینی های استخوانی چگونه شکل می گیرد ؟

با بروز یک برآمدگی در ناحیه از بینی به هنگام اتصال به استخوان یا غضروف که هر دو آن ها با یکدیگر سبب تشکیل قوز بینی در درجات و شکل های گوناگون می شوند. در برخی موارد این برآمدگی ها در بینی برخی از افراد بسیار زیاد بوده و سبب بروز اختلالات تنفسی می شود. این عارضه یک ریشه اصلی داشته که مادر زادی و ژنتیکی می باشد و ریشه دیگر آن وارد شدن ضربه ای محکم به ساختار بینی و در نتیجه اسیب دیدگی استخوان است.

میزان تورم بینی های استخوانی بعد از جراحی چگونه است ؟

بینی های استخوانی با توجه به پوست نازکی که دارند ، پس از اعمال تغییرات در پروسه جراحی بینی استخوانی در زاهدان ، بسیار متورم و ملتهب نخواهد شد. زیرا در افراد با بینی های گوشتی ، جراح بینی خوب در زاهدان دکتر شراهی سعی در کاهش میزان چربی زیر پوست دارد ، در صورتی که این اقدامات در بینی های استخوانی بکارگرفته نمی شوند همچنین با توجه به ایجاد استحکام لازم در بینی های گوشتی از گرافت های غضروفی استفاده خواهد شد در صورتی که بینی های استخوانی مقاومت و استحکام لازم و کافی را دارند.

انواع تورم در بینی های استخوانی

تورم پوست : با توجه به آن که طی جراحی بینی استخوانی در زاهدان ، پوست از ساختار استخوانی افراد جدا می شود ، بعد از عمل و در طول دوره نقاهت تورم در این نواحی افزایش پیدا می کند. در واقع به علت افزایش مایع بین سلولی و پاسخ واکنش های التهابی جهت بهبود زخم ها می باشد.

تورم کاذب : این دوره تورم بیشتری به نسبت تورم پوست دارد. این تورم به علت میزان بزرگی و کوچکی بینی زیبا جو می باشد ، در واقع هر چقدر مقدار بینی افراد بزرگ تر باشد و اعمال تغییرات بر بینی بیشتر باشد ، به طبع تورم کاذب نیز بسیار زیاد خواهد بود.

آیا برای کاهش ورم بعد از جراحی بینی استخوانی ، کورتون تزریق می شود؟

اگر در خصوص جراحی بینی استخوانی در زاهدان اطلاعات کافی داشته باشید ، می دانید یکی از راه های کمکی برای کاهش تورم های شدید پس از جراحی ، تزریق کورتون است. 

بعد از عمل بینی استخوانی ، معمولا ورم نمود یافته در سطح متوسط است و با گذشت زمان اندکی ، به مرور بهبود پیدا می کند. به همین دلیل کسانی که تحت جراحی زیبایی بینی استخوانی قرار گرفته اند ، به میزان کمتری به تزریق کورتون نیازمند می شوند. 

چه عاملی بر بروز قوز استخوان بینی افراد تاثیر می گذارد ؟

به طور کلی بهتر است بدانید که، بروز قوز در بینی های استخوانی می‌تواند بر اثر عوامل زیادی مانند ارثی بودن، جراحی های قبلی در ناحیه بینی، بروز شکستگی استخوانی یا زخم‌ها، التهابات مزمن، عفونت‌ها، ریزش ناهنجار استخوان‌ها و ضعف سیستم ایمنی بدن بروز پیدا کنند. در صورت مشاهده هرگونه علائم غیر عادی مانند درد شدید، خونریزی بینی مکرر یا سایر موارد مشابه، بهتر است به جراح بینی حاذق مراجعه نمایید تا در صورت نیاز تحت جراحی بینی استخوانی برای درمان عارضه های پیش آمده قرار بگیرید.

پروسه جراحی بینی ترمیمی در بینی های استخوانی چگونه است ؟

جراحی بینی ترمیمی در افراد با بینی های استخوانی یک روش جراحی است که با هدف بهبود شکل و عملکرد بینی صورت می‌گیرد. در این نوع جراحی، جراح اقدام به اصلاح و ترمیم قسمت‌های شکسته، منحرف یا عدم هماهنگی در استخوان‌های بینی می‌کند. جراحی بینی ترمیمی در افراد با بینی های استخوانی ممکن است شامل موارد زیر باشد :

کجی یا انحراف استخوان بینی: در این حالت، استخوان بینی به طور نامناسب خم شده یا از محل خود منحرف شده است. جراح می‌تواند با ترمیم و صاف کردن استخوان بینی، آن را به حالت مناسب باز گرداند.

شکستگی استخوان بینی: در اثر آسیب، اصطکاک یا ضربه شدید، استخوان بینی می‌تواند شکسته شود. در این صورت، بهترین جراح زاهدان دکتر محمود شراهی به کمک فناوری ها و ابزارهای جراحی مناسب، شکستگی را ترمیم و استخوان بینی را با جراحی بینی استخوانی در زاهدان به حالت قبلی باز گرداند.

بلوغ ناکافی استخوان بینی: در بعضی از موارد، استخوان بینی از لحاظ رشد و توسعه کامل نشده است. در این صورت، جراح ممکن است با اعمال مناسب و ترمیم بخش های ضعیف استخوان بینی، به رشد صحیح آن کمک کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در: