درمان عارضه پولیپ بینی در زاهدان

آبریزش بینی ، انسداد حفره های بینی و داشتن تمامی علائم های سرماخوردگی ، ممکن است علائمی از  پولیپ بینی باشد نه بیماری های فصلی. پولیپ عارضه ای خوش خیم است که در قسمت های داخلی حفره بینی به وجود می آید که می تواند بر عملکرد درست تنفس در افراد تاثیر بگذارد. با وجود آن که این عارضه سبب بروز درد و عفونت نمی شود اما علائم آن با انسداد بینی ، تنگی نفس و سرفه و موارد دیگر نیز همراه می باشد. اگر اطلاعات کاملی از این عارضه تنفس ندارین ، تا انتهای مطلب که توسط بهترین جراح و متخصص گوش و حلق و بینی در زاهدان دکتر محمود شراهی تهیه شده است همراه شوید ، چراکه با علائم و تکنیک های درمانی همچون جراحی بینی در زاهدان و دارو های موثر بر این عارضه آشنا خواهید شد.

 

پولیپ بینی - دکتر محمود شراهی در زاهدان

 

افراد مبتلا به پولیپ چه علائمی دارند ؟

پولیپ به طور غیر طبیعی در غشاء بینی رشد می کند ، که می‌تواند بر جریان هوا و عملکرد تنفسی افراد تأثیر بگذارد. این رشد به ‌صورت مستقل در حفره ها و قسمت های داخلی بینی شکل می‌گیرد و اغلب در هر دو حفره دیده می‌شود. علائم و نشانه ‌های پولیپ بینی می‌تواند شامل موارد زیر باشد :

 انسداد حفره های بینی : رشد پولیپ‌ ها می‌تواند باعث انسداد مجرای تنفسی در بینی شود ، که باعث مشکل در نفس کشیدن افراد خواهد شد. البته این علائم شایع‌ترین علامت پولیپ بوده که بسیار حائز اهمیت است و افراد باید در صورت مواجه به آن حتما به بهترین جراح بینی خوب در زاهدان دکتر شراهی مراجعه کنند.

تنگی نفس : این علائم به‌خصوص در فعالیت ‌های فیزیکی سنگین یا ورزشی بسیار مشاهده می شود ، اگر به طور مدام با تنگی نفس رو به رو می شوید بدانید که به این عارضه مبتلا شده اید.

حساسیت خستگی : به دنبال نفس کشیدن با مشکل و انسداد حفره های بینی ، بیماران دچار احساس خستگی و حساسیت می شوند.

سرفه : رشد پولیپ در بینی می‌تواند باعث تحریک مجرای تنفسی و سبب سرفه شود ، افرادی که به این عارضه مبتلا شده اند اغلب شب ها را با سرفه های بسیار می گذرانند.

 تغییر بو و ذائقه : پولیپ بینی ممکن است باعث تغییر در بو و طعم مواد مصرفی و همچنین غذاها شود ، که یک امر بسیار ناخوش آیند می باشد.

خواب ‌رفتگی : اگر پولیپ بزرگ باشد و در فرایند جریان هوا و تنفس مانعی ایجاد کند ، می‌تواند خواب ‌رفتگی و بیدار شدن مکرر در طول شب را ایجاد کند. یک عارضه ای همچون آپنه خواهد بود که سبب می شود از کیفیت خواب افراد کاسته شود.

 عفونت مکرر راه ‌های تنفسی : پولیپ  نمی‌تواند به‌خودی ‌خود عفونت راه ‌های تنفسی را ایجاد کند ، اما باعث انسداد و تجمع مخاط و بافت بینی می‌شود که ممکن است باعث افزایش عفونت ‌های تنفسی شود.

آسم : افراد مبتلا به آسم بسیار مستعد ابتلا به پولیپ بینی می باشند ، در نتیجه این عارضه می تواند تنفس افراد مبتلا به آسم را دچار اختلال کند و سبب تشدید آسم آن ها شود.

 از دیگر علائم های پولیپ می توان به ، سردرد های مزمن ، گرفتگی های دائمی بینی و ترشحات بسیار زیاد بینی ، جمع شدن خلت در پشت حلق و صدای تو دماغی ، خرناس کشیدن به هنگام خواب و غیره نیز اشاره کرد.

برای درمان عارضه پولیپ بینی تحت نظر دکتر شراهی در زاهدان فرم زیر را پر کنید. 

چگونه می توان پولیپ بینی را درمان کرد ؟

پولیپ یک مشکل شایع در بین افراد است که ممکن است باعث مشکلات تنفسی و اختلالات دیگری شود. اگر به طور مداوم با مشکل انسداد بینی ، عطسه مکرر ، آبریزش بینی و کاهش حس بویایی مواجه هستید ، ممکن است پولیپ بینی داشته باشید. بنابراین برای ان که آن را درمان کنید ف لازم است تا به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید تا پس از انجام بررسی های لازم روند درمانی مناسب برای شما عزیزان در نظر گرفته شود.

توجه داشته باشید که درمان پولیپ بینی بستگی به شدت علائم و نیز عوامل مرتبط با آن دارد. درصورتی که علائم شما ملایم باشند و توانایی تنفس به طور معمول را داشته باشید، ممکن است به داروهای ضد التهابی و آنتی هیستامینی نیاز داشته باشید. این داروها می‌توانند التهاب و تورم پولیپ‌ها را کاهش دهند و علائم شما را کاهش دهند.

اما در صورتی که علائم شما شدید تر باشند و درمان دارویی نتیجه‌ بخش نباشد ، پزشک ممکن است روش‌ های درمانی دیگر را پیشنهاد کند. یکی از این روش‌ها جراحی است که به عنوان آخرین راه حل استفاده می‌شود که در ادامه با هر یک از روش های درمانی موجود آشنا خواهیم شد.

قطره ها و قرص های استروئیدی

در صورتی که هر یک از علائم پولیپ را دارید ، لازم است به جراح و متخصص گوش و حلق و بینی خوب در زاهدان دکتر شراهی مراجعه کنید. پزشک پس از انجام بررسی های لازم و تشخیص این عارضه در شما بیماران عزیز و در صورت تشخیص خوش خیم بدون آن به منظور کنترل ناهنجاری ها ، استفاده از قطره ها و قرص های استروئیدی را پیشنهاد می کند. این پروسه درمانی در کنترل و عدم شدت یافتن پولیپ نقش بسیار مهمی داشته ، که می تواند در روند درمانی به بیماران کمک بسیار مفیدی کند.

در صورتی که دوره درمانی شما با استفاده از قطره های استروئیدی به خوبی پیش نرفته باشد ، پزشک استفاده از قرص های استروئیدی را پس از دوره درمانی با قطره ها پیشنهاد می کند. در واقع قرص های استروئیدی شدت التهاب را تا حد ممکن کاهش داده و کنترل می کند. 

لازم به ذکر بوده که مصرف قطره های استروئیدی بسیار حساس و خطرناک می باشند ، به این معنا که باید تحت نظر متخصص گوش و حلق و بینی مورد استفاده قرار گرفته شوند ، تا بیماران با عوارضی همچون خونریزی ، احساس درد در سر و صورت مواجه نشوند.

ضد قارچ ها

در برخی مواقع قرص ها و قطره های استروئیدی تاثیرات موثری در بهبود پولیپ بینی نخواهند داشت ، در نتیجه متخصص گوش و حلق و بینی از دیگر دارو های موثر همچون ضد قارچ ها برای افراد مبتلا به الرژی های قارچی ، اختلالات باکتریایی و غیره نیز تجویز می کند.

جراحی پولیپکتومی

تکنیک درمانی بهترین جراح بینی زاهدان  جراحی پولیپکتومی جهت بهبود پولیپ بینی در افراد پولیپکتومی می باشد. در واقع در صورتی که روش های توصیه شده تاثیری بر این عارضه نداشته باشند ، پزشک جراحی را به عنوان آخرین گزینه به شما پیشنهاد می کند. طی این پروسه جراحی پزشک با بکارگیری از آندوسکوپیک و دیگر ابزار های مورد نیاز بافت و توده های اضافی را با دقت بسیار بالایی از داخل مجاری بینی بیمار بر می دارد. جراحی پولیپ بینی در زاهدان به صورت جراحی آندوسکوپی سینوسی انجام می‌شود.

در این روش ، بهترین جراح بینی زاهدان دکتر محمود شراهی از طریق دستگاهی به نام آندوسکوپ به داخل بینی دسترسی پیدا می‌کند و پولیپ‌های بینی را برش می‌دهند یا تخلیه می‌کنند. این روش کمتر تهاجمی نسبت به روش قدیمی است و زمان بهبودی نسبتاً سریع‌تری دارد. توجه داشته باشید که بعد از جراحی ، مراقبت و پیگیری مناسب از اهمیت بسزایی برخوردار است. پزشک شما شاید مواردی از جمله استفاده از محلول‌ های نمکی برای شستشوی بینی ، مصرف داروهای ضد التهابی و ضد باکتری و تغییرات در نحوه زندگی و رژیم غذایی شما را توصیه کند.

مراقبت های بعد از جراحی پولیپ بینی در زاهدان

پولیپ‌های بینی ممکن است علایم ناخوشایندی از جمله انسداد بینی، عطسه، سرفه و کاهش بویایی را به همراه داشته باشند. برای درمان پولیپ در زاهدان تحت نظر دکتر محمود شراهی این مشکل، جراحی برای از بین بردن پولیپ‌ها معمولاً لازم است. اما بعد از جراحی، مراقبت‌های خاصی نیاز است که بیماران باید آن‌ها را رعایت کنند تا بهبودی سریع‌تر و موثرتری را تجربه کنند. در ادامه راهنمای کاملی برای مراقبت‌های بعد از جراحی پولیپ بینی ارائه می‌شود.

توجه به تعلیمات پزشک: پس از جراحی، پزشک شما راهنمایی‌های خاصی برای مراقبت‌های بعد از عمل را ارائه می‌دهد. این شامل مواردی مانند استفاده از داروها، تغییرات در رژیم غذایی، و توصیه‌های خاص برای استراحت و فعالیت‌های فیزیکی می‌شود. اطمینان حاصل کنید که تمامی توصیه‌های پزشک را به دقت پیگیری کنید.

استفاده از داروها: پزشک ممکن است به شما داروهای ضد التهاب، ضدباکتریایی یا ضدآلرژیک تجویز کند. اطمینان حاصل کنید که داروها را به دقت و به تعداد مشخص شده توسط پزشک مصرف کنید.

استراحت: بعد از جراحی، استراحت کافی برای بهبودی بسیار حیاتی است. توصیه می‌شود در ایام اولیه پس از جراحی، فعالیت‌های جسمانی سنگین را کاهش دهید و به بدن خود فرصتی برای بهبودی بدهید.

مراقبت از خشکی مخاط بینی: مصرف زیاد آب و مراقبت از خشکی مخاط بینی می‌تواند به بهبودی سریعتر کمک کند. استفاده از مرطوب‌کننده‌های بینی یا راهکارهای طبیعی مانند بخور در حمام می‌تواند مفید باشد.

اجتناب از فعالیت‌های خطرناک: در دوره‌ای که بعد از جراحی پولیپ بینی می‌گذرد، اجتناب از فعالیت‌هایی مانند خوردن غذاهای سخت یا انجام ورزش‌های سنگین می‌تواند خطراتی برای بهبودی داشته باشد.

مراجعه به پزشک در صورت وجود علائم نگران‌کننده: اگر هرگونه علائم ناراحت‌کننده مانند خونریزی بیش از حد، درد شدید، یا تغییرات غیرعادی در علائم احساس کنید، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در: